Het is zeker niet alleen in uw belang, dat declaraties foutloos worden ingediend.

Ook voor de administratieve verwerking bij zorgfinanciers is het aanzienlijk efficiënter als fouten voorkomen worden. Juist daarom hebben zij aan de declaratiespecialisten van Promeetec gevraagd software te ontwikkelen die het declareren adequaat ondersteunt. Die software is gratis beschikbaar.

Het gaat daarbij om:

  • LH-entry voor leveranciers hulpmiddelen,
  • EPexpress voor Basis GGZ,
  • AW-entry voor de WLZ en Wijkverpleging en
  • OS-entry voor overige sectoren zoals MSVT, kuuroorden, pedicuren etc.

U kunt de software gratis downloaden en ervaren dat gratis waardevol kan zijn. Vragen over de gratis software kunt u per e-mail aan ons stellen: helpdesk@promeetec.nl. Vanuit het oogpunt van informatiebeveiliging willen wij geen gevoelige cliëntinformatie per e-mail ontvangen. Heeft uw vraag betrekking op een specifiek declaratiebestand en wilt u deze meezenden? Gebruik dan onze beveiligde e-mailoplossing.

Zorgdeclaratie software

Het juist en volledig verantwoorden en declareren van zorggeld is voor elke organisatie binnen de zorgketen belangrijk. Het zorgt voor de juiste omzet en betere liquiditeit. Declaraties automatiseren via een declaratie programma zorgt ervoor dat de declaraties juist worden ingediend. Bovendien kan de organisatie hiermee tijd besparen.