Goed advies vraagt om gespecialiseerde kennis!

Je moet immers niet alleen exact weten hoe de zorg georganiseerd is. Ook moet je kennis hebben van de (administratieve) eisen van zorgverzekeraars, de nieuwste wet- en regelgeving m.b.t. registratie en privacy, maar ook begrip hebben van de ICT-systemen die hier een verbindende schakel in zijn. Promeetec heeft die kennis. Het kan een trefzekere analyse maken van uw situatie om daarna een oplossing op maat voor te stellen. Uw maat.

Zorgadministratie

Promeetec is dé expert op het gebied van zorgdeclaraties en informatiestromen. Specialisten met een eigen kijk op het werk: we willen efficiency brengen in het totale registratie-declaratietraject. Op die manier ontstaat er tijd voor waar het werkelijk om draait: zorg verlenen.
Dat kunnen we doen doordat we niet alleen alle expertise, maar ook alle disciplines in huis hebben: consultancy, software(ontwikkeling), opleidingen en administratieve dienstverlening. Maar ook doordat we zowel de taal van de zorgverlener als die van de zorgfinancier spreken. Dat werkt.

Lees meer

Informatiebeveiliging & privacy

Zorginstellingen in Nederland zijn grootverwerkers van privacygevoelige gegevens. Het goed omgaan met informatie in de zorg is een morele plicht van zorgverleners én het is een keiharde verplichting.
Om dit pragmatisch en verstandig op te pakken en te borgen, is gedegen kennis van wet- regelgeving, procesverandering en natuurlijk het alledaagse werkveld nodig.

Lees meer

Meer weten over advies?