GZ-entry

Advies

Goed advies vraagt om gespecialiseerde kennis!

U moet immers niet alleen exact weten hoe de zorg georganiseerd is. Ook moet u kennis hebben van de (administratieve) eisen van zorgverzekeraars, de nieuwste wet- en regelgeving m.b.t. registratie en privacy, maar ook begrip hebben van de ICT-systemen die hier een verbindende schakel in zijn. Promeetec heeft die kennis. Het kan een trefzekere analyse maken van uw situatie om daarna een oplossing op maat voor te stellen. Uw maat.

Wanneer luisteren om te reageren, overgaat in luisteren om te begrijpen ontstaat er echt contact.

Zorgadministratie

Promeetec is dé expert op het gebied van zorgadministraties. Specialisten met een eigen kijk op het werk: efficiency brengen in het totale registratie-declaratietraject. Op die manier ontstaat er tijd voor waar het werkelijk om draait: zorg verlenen.

Dat doen we door onze expertise te combineren met de disciplines consultancy, software(ontwikkeling), opleidingen en administratieve dienstverlening . Maar ook door zowel de taal van de zorgverlener als die van de zorgfinancier te spreken. Dat werkt.

Informatiebeveiliging & privacy

Zorginstellingen in Nederland zijn grootverwerkers van privacygevoelige gegevens. Het goed omgaan met informatie in de zorg is een morele plicht van zorgverleners.

Om dit pragmatisch en verstandig op te pakken en te borgen, is gedegen kennis van wet- regelgeving, procesverandering en natuurlijk het alledaagse werkveld nodig.

Meer weten over advies?

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Graag komen we bij u langs op kantoor om uw wensen te bespreken en een advies te geven over de service of software die hierbij aansluit.

Bart Koppens

Waar kunnen wij mee helpen?