Zorgvernieuwing

Nieuwe zorgsoorten vragen om nieuwe declaratiemogelijkheden

Biedt uw organisatie een nieuwe zorgsoort aan, zoals substitutiezorg, GLI of GSZP? Verandering in de zorg leidt vaak tot uitdagingen bij registratie en bekostiging. Ook kan declareren van nieuwe zorgsoorten een uitdaging zijn. Met onze kennis en services kunnen we de registratie- en declaratieprocessen soepel laten verlopen. Dit geldt ook voor verschillende informatiestromen.

Geneeskundige zorg voor specifieke patiëntgroepen (GZSP)

Sinds 2020 wordt GZSP vergoed vanuit de Zvw. Zorgverleners kunnen deze zorg declareren bij de zorgverzekeraar.  Via onze declaratieservice kunnen we het declareren zo gemakkelijk mogelijk maken.

GLI

Sinds 2019 declareert Promeetec succesvol voor verschillende zorggroepen de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI). Ons doel is om u te ontzorgen. Dit doen wij met onze toegankelijke declaratieservice.

Populatiebekostiging

Bij populatiebekostiging ontvangt u een vast bedrag per verzekerde uit uw populatie ongeacht of deze de zorg gebruikt of niet. Deze vorm van bekostiging brengt veel administratieve lasten met zich mee. Wilt u ook meer tijd overhouden voor het organiseren en verlenen van zorg? Promeetec ondersteunt het volledige traject van populatiebekostiging.

Substitutieprojecten

De afgelopen jaren is er een duidelijke verschuiving van zorg op te merken: medisch specialistische zorg verplaats zich naar  de eerste- of anderhalvelijn. Krijgt uw organisatie ook te maken met substitutie of ziet u kansen om substitutiezorg mogelijk te maken? Wij helpen u graag verder.

Klantervaringen

“Innovaties in de tandtechniek faciliteren: laat dat maar aan Promeetec over”

“Onze systemen zijn meer en meer geïntegreerd met die van Promeetec”
Wolter Jagt
Adjunct-directeur Goedegebuure Tandtechniek
Wolter Jagt

“Een betrouwbaar bedrijf waar alle kennis in huis is”

“Promeetec slaat een brug tussen praktijk en techniek: dat is voor veel organisaties binnen de zorgsector een grote uitdaging.”
Saskia van den Haak-Rongen
Beleidsmedewerker chronische zorg bij Elan Huisartsen
Saskia van den Haak-Rongen

“Alles uitzoeken en regelen, niks aan het toeval overlaten”

“Promeetec vist op voorhand alle fouten eruit en regelt vervolgens het traject tot in de puntjes. Zo werken we zelf ook graag voor onze cliënten. ”
Alhard Hungerink
Bestuurder Stichting FYEO Medical
Alhard Hungerink

“De persoonlijke benadering van Promeetec spreekt ons erg aan”

“Het gaat om verzekerde zorg, maar het lukte ons niet om deze gedeclareerd te krijgen bij zorgverzekeraars. Voor het indienen en verwerken van de declaraties hebben we een declaratieservicebureau gezocht.”
Laura Rust/Debora Wattel
Beleidsmedewerkers GGD GHOR Nederland
Laura Rust/Debora Wattel

“In ons declaratieproces speelt Promeetec een onmisbare rol”

“Een juiste en tijdige declaratie van de gewerkte uren van onze specialisten is daarom belangrijk. Zo houden we de kwaliteit van de ouderenzorg op peil en de kosten beheersbaar.”
Tijmen Otterloo
Manager Klantrelaties bij ZBVO
Tijmen Otterloo

“Vanaf de eerste dag loopt het declaratieproces soepel”

“Als de gegevens eenmaal zijn ingevoerd kunnen onze leden zich honderd procent op hun kerntaken concentreren.”
Paula Knape
Directeur Verloskundige Zorggroep Groot Amsterdam
Paula Knape

“De experts zijn deskundig en betrokken”

“De lijnen met Promeetec zijn kort en ze denken ook met ons mee. We hadden ook voor een geavanceerde softwareoplossing kunnen gaan, maar dit is goedkoper en werkt beter.”
Michel Smits & Bert Vermeulen
Zorg 2
Michel Smits & Bert Vermeulen

“Promeetec biedt een oplossing op maat”

“Ik ben met collega-ziekenhuizen gaan bellen en werd door het UMC Groningen gewezen op Promeetec. Zij verzorgen deze specifieke declaraties nu sinds een jaar of twee voor ons. Dat gaat heel erg goed.”
Marcel Brauers
Hoofd borginformatie AMC
Marcel Brauers

Wilt u meer weten over zorgvernieuwing?

Staat de gewenste service er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Samen met u zoeken wij naar een passende oplossing voor zorgvernieuwing.

Promeetec - contact Dianne Beugelink

Waar kunnen wij mee helpen?