Neem contact op

E-mail: info@promeetec.nl
Telefoon: 040 230 03 92
Wij zijn bereikbaar van 9.00 – 12.30 en van 13.00 – 17.00 uur.

Vragen over de gratis declaratiesoftware kunnen alleen per mail gesteld worden: helpdesk@promeetec.nl

Persoonsgegevens willen wij niet per e-mail ontvangen. Heeft u een vraag met betrekking tot een specifiek declaratiebestand en wilt u deze meezenden? Gebruik dan onze beveiligde e-mailoplossing. Raadpleeg de handleiding via deze link.

Bezoekadres

Luchthavenweg 81.101
5657 EA EINDHOVEN

Postadres

Postbus 2213
5500 BE VELDHOVEN

U komt hier voor het eerst?

U kunt rond het pand van Promeetec parkeren. Er zijn 450 plaatsen, dus u past er vast nog bij. De parkeerplaats is afgesloten met een slagboom. Trek bij de slagboom een kaartje en parkeer uw auto. U kunt ons nu in alle rust bezoeken, wij regelen een uitrijkaartje. 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

U vindt ons hier

Promeetec biedt hulp op afstand

Indien nodig kunnen wij (veilig) op afstand met u meekijken op uw PC. Mogelijk kunnen wij ook direct voor een adequate oplossing zorgen.

Om u op afstand te kunnen helpen maken wij gebruik van Teamviewer. Wij kunnen met u meekijken, iets demonstreren of een technische handeling uitvoeren. In slechts twee stappen geeft u een van onze medewerkers de mogelijkheid om verbinding met uw pc te maken.

Webportaal (mijn.promeetec.nl)

Voor onze klanten hebben wij een eigen webportaal. Dit portaal draagt bij aan een veilige uitwisseling van (persoons)gegevens. Het stelt de gebruiker in staat om eenvoudig declaraties en/of gegevens aan te leveren, de verwerking te volgen, correcties door te geven, management-informatie in te zien etc. Kortom, alle gegevens rondom declaraties zijn binnen handbereik. Natuurlijk blijft onze persoonlijke ‘touch’ aanwezig, heeft u inzicht in acties van de medewerkers en kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen.

Via ons webportaal (genaamd EDMS, elektronisch declaratie management systeem) wordt data verstuurd en zijn alle gegevens rondom een aanlevering overzichtelijk gebundeld. Inloggen op het webportaal  gebeurt op basis van een veilige 2FA-inlogmethode. De afkorting 2FA staat voor twee-factor-authenticatie. Het gebruik van het webportaal is kosteloos. Wilt u meer informatie over het webportaal? Stuur dan een e-mail naar info@promeetec.nl.

Klachtenregeling

Wij vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers tevreden zijn. Wij streven er dan ook naar om uitstekende dienstverlening en producten te bieden. Mocht het voorkomen dat u ontevreden bent over onze dienstverlening en/of producten, dan vernemen wij dit natuurlijk graag. U kunt uw klacht kenbaar maken door een mail te sturen naar info@promeetec.nl of door ons te bellen. Wij nemen dan zo snel mogelijk, we proberen dezelfde dag nog, contact met u op.