Individuele praktijken geboortezorg

Promeetec biedt verschillende declaratiemogelijkheden voor individuele praktijken

Bent u een kraamzorgorganisatie, echocentrum of verloskundige praktijk, maar niet aangesloten bij een integrale regio of samenwerkingsverband? Ook dan is het mogelijk om gebruik te maken van onze declaratieservice. Als declaratie-expert ontzorgen wij u graag zo veel mogelijk, wij kunnen op verschillende wijzen uw declaraties verzorgen. Hieronder leest u meer over de meestvoorkomende oplossingen. Staat uw gewenste declaratieservice niet genoemd? Geen probleem, Promeetec biedt service op maat. Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken samen naar de oplossing die bij u past.

Geboortezorg

Medewerker op afstand

Promeetec kan op veilige wijze op afstand declaraties verzorgen in uw eigen systeem. Hierbij stuurt u geen informatie op naar het systeem van Promeetec, maar werkt een medewerker van Promeetec in uw eigen systeem. Dit noemen wij ook wel ‘declaratieverwerking bij de bron’. Het voordeel van deze decentrale declaratieverwerking is dat er minder gegevensuitwisselingen plaats vinden én dat alle informatie direct goed staat in uw eigen softwaresysteem.

Daarnaast houdt u zelf zicht op uw verzonden declaraties in uw eigen systeem. In het geval van afwijzingen vanuit de zorgverzekeraar handelt Promeetec deze voor u af. Promeetec heeft al ervaring in de verloskundige systemen zoals Vrumun, Orfeus en Onatal. Het is uiteraard ook mogelijk om de declaratieverwerking in andere systemen uit te voeren.

Declaratieverwerking bij Promeetec

Naast het uitvoeren van declaraties in uw eigen systeem is het ook mogelijk dat u zelf de declaratiebestanden, via het beveiligde portaal van Promeetec, naar ons toe stuurt. Wij controleren, declareren en rapporteren deze declaraties vervolgens aan u terug. Alle declaraties, mutaties en retourinformatie wordt door ons gecontroleerd, verwerkt en overzichtelijk gepresenteerd.

Ei4u

Andere declaratiemogelijkheden

Naast onze declaratieservice is het ook mogelijk dat Promeetec restitutienota’s voor u aanmaakt, boekhoudbestanden genereert of betaalbestanden. Promeetec levert service op maat. Heeft u onze folder met de verschillende services voor de geboortezorg al bekeken?

Staat uw gewenste declaratieservice niet genoemd? Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken samen naar een oplossing die bij u past.

Bent u aangesloten bij een integrale regio (IGO)? Met onze verschillende services kunnen we IGO’s volledig ondersteunen: van het opzetten van een goede administratie tot aan het uitvoeren van simulaties en het verwerken van declaraties.

Ook voor verloskundige zorggroepen biedt Promeetec verschillende diensten aan.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de declaratiesmogelijkheden voor individuele geboortezorg voor uw organisatie of praktijk? Neem dan (vrijblijvend) contact op via ons telefoonnummer 040-2300392 of per e-mail via geboortezorg@promeetec.nl

Promeetec - contact Jeanet

Waar kunnen wij mee helpen?