Privacy statement

Promeetec verwerkt, beheert en beveiligt persoonlijke gegevens met de grootste zorgvuldigheid. Dit privacy statement geeft meer informatie over de gegevensverwerkingen die Promeetec uitvoert.

Promeetec voldoet daarmee aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. Promeetec zal geen persoonsgegevens aan derden verstrekken, tenzij deze derden aan hen per overeenkomst dezelfde vertrouwelijkheid is opgelegd, tenzij daartoe een wettelijke verplichting bestaat of u hiervoor zelf uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven.

Mocht u na het lezen van onderstaand statement vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen via informatiebeveiliging@promeetec.nl.
In dit privacy statement wordt er onderscheid gemaakt tussen een tweetal gegevensverwerkingen:

  1. Verwerking van gegevens via website
  2. Verwerking van gegevens via dienstverlening
  3. Verwerking van gegevens van sollicitanten

Informatie over gegevensverwerkingen worden hieronder allereerst uitgesplitst, daarnaast zijn er voor alle gegevensverwerkingen overeenkomstige onderdelen die toegelicht worden. Te weten:

  • Beveiliging gegevens
  • Verstrekking van gegevens aan derden
  • Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
  • Contactpersoon gegevensverwerking
  • Wijziging Privacyverklaring

Verwerking van gegevens via website

Gegevens die worden verwerkt (indien u een formulier invult)

  • Naam
  • E-mailadres
  • Organisatienaam

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen aan de Functionaris Gegevensbescherming via: informatiebeveiliging@promeetec.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we u om in deze kopie uw pasfoto en Burgerservicenummer (BSN) onherkenbaar te maken. Dit ter bescherming van uw privacy, Promeetec zal deze gegevens alleen gebruiken met als doel: verificatie. Promeetec zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. De kopie van uw identiteitsbewijs wordt vernietigd direct nadat we uw verzoek hebben afgehandeld.

Bewaartermijn

Promeetec bewaart uw gegevens zolang deze actueel blijven voor het doel waartoe Promeetec deze gegevens heeft verzameld. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan wettelijk of contractueel is vastgesteld.
Waarom Promeetec uw gegevens nodig heeft

Nieuwsbrief

Als u zich aanmeldt voor de Promenade (nieuwsbrief) wordt hiervoor tweemaal toestemming gevraagd. Eerst vult u uw gegevens in op onze website, waarna u een bevestigingsmail ontvangt. In deze mail bevestigt u de inschrijving voor de nieuwsbrief, door op de link te klikken in de mail.

Om een persoonlijke nieuwsbrief te kunnen versturen hebben wij uw e-mailadres en volledige naam nodig. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief. Voor onze nieuwsbrief kunt u zich op ieder moment uitschrijven via de link onder elke nieuwsbrief.

Voor onze nieuwsbrieven maken wij gebruik van Mailchimp. Door uzelf aan te melden voor onze nieuwsbrief gaat u ermee akkoord dat de verzonden data door Mailchimp wordt verwerkt, en gaat u akkoord met de privacy en algemene voorwaarden van Mailchimp

Gebruik overige plugin scripts en webfonts

Op onze website wordt gebruik gemaakt van JavaScript-code voor een juiste werking en weergave van onze website. Deze kan ook afkomstig zijn van een externe partij zoals bijvoorbeeld Google Webfonts.

Indien u JavaScript in uw browser activeert en geen JavaScript-blocker geïnstalleerd heeft, zal uw browser mogelijk persoonsgegevens doorsturen als er een code wordt ingeladen door een van onze leveranciers. Het is ons niet bekend welke gegevens gekoppeld worden aan de ontvangen gegevens en voor welke doeleinden deze gegevens gebruikt worden. U kunt voorkomen dat JavaScript-code wordt uitgevoerd door een JavaScript-blocker te installeren (bijv. www.noscript.net).

Cookies

De website maakt gebruikt van verschillende cookies. Dit doen wij om twee redenen. Allereerst om u een goed functionerende website aan te kunnen bieden. Daarnaast gebruiken we cookies om inzichten te krijgen in onze bezoekers. U bepaalt zelf welke cookies wij mogen gebruiken. Uw voorkeuren zijn op elk moment aan te passen door onderaan de website door te klikken op Cookie instellingen.

Promeetec gebruikt cookies om:

  • Noodzakelijke en functionele cookies en scripts zijn nodig om een functionele site te garanderen. We verzamelen hiermee geen informatie. De informatie wordt alleen bewaard voor de duur van de bezoeksessie van de website. We gebruiken hiervoor PHPSESSID. De PHPSESSID-cookie komt van PHP en zorgt ervoor dat de website geserialiseerde status data kan opslaan. Het wordt gebruikt om een bezoekers sessie in stand te brengen en om status data door te geven via een tijdelijke cookie, welke vaak wordt benoemd als sessie cookie. De PHPSESSID zal verwijderd worden wanneer de bezoeker de pagina sluit. Deze cookie wordt met name voor beveiligingsredenen gebruikt.
  • Voorkeurscookies helpen ons uw voorkeuren op deze site op te slaan. Uw cookievoorkeuren worden opgeslagen in de cookies (Cookie-preferences-submitted en Cookie-settings) en zijn noodzakelijk om u te assisteren in het maken van een privacybewuste keuze. Deze cookies slaan uw gewenste voorkeuren op. Uw voorkeuren zijn op elk moment aanpassen door onderaan de website op te klikken op Cookie instellingen.
  • Statistische cookies helpen ons de bezoekersstromen in te zien, deze informatie wordt geanonimiseerd opgeslagen en verwerkt. Promeetec maakt op haar website gebruik van Google Analytics om het surfgedrag van haar bezoekers te analyseren.
  • Marketing cookies worden gebruikt om u ingesloten content van andere sites te tonen.

Cookies instellen

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij vragen we, voor zover wij dat verplicht zijn, om uw akkoord voor het gebruik van cookies.

Cookies in- of uitschakelen

Binnen uw webbrowser kunt u instellen dat het opslaan van cookies alleen wordt geaccepteerd wanneer u hiermee instemt. Wilt u hier meer informatie over weten, raadpleeg hierover de handleiding van uw browser.

Let op: De website van Promeetec werkt mogelijk niet optimaal als de cookies zijn uitgeschakeld.

Cookies verwijderen

Binnen de website van Promeetec hebben de meeste cookies een houdbaarheidsdatum. Wanneer er een houdbaarheidsdatum is ingesteld, wordt de cookie automatisch verwijderd wanneer de houdbaarheidsdatum verstrijkt.

U kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Wilt u hier meer informatie over, raadpleeg hierover de handleiding van uw browser.

Cookie; entiteit; waarborgenSoortDoelBewaartermijn
Google Tag Manager

Google LLC, Verenigde Staten

Privacyverklaring

FunctioneelCookies van Google Tag Manager maken het mogelijk om scripts van andere cookies in te laden. Google Tag Manager is puur functioneel en wordt niet gebruikt voor het verzamelen van persoonsgegevens.Sessie
Google Analytics

Google LLC, Verenigde Staten

Privacyverklaring

AnalytischDeze cookies worden geplaatst om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag en om aan de hand hiervan de gebruikerservaring te verbeteren.

Er worden geen gegevens met Google gedeeld voor advertentie doeleinden. Er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics cookies.

De gebruikte cookies en de bewaartermijn: _ga (verloopt na 2 jaar)

_gat (verloopt na 2 minuten)

_gid (verloopt na 2 dagen)

Google Maps

Google LLC, Verenigde Staten

Privacyverklaring

MarketingGoogle Maps toont een kaart op de website, hiervoor worden cookies geplaatst. Wij kunnen niet inzien wie de kaart bezoekt, Google kan dit wel.APISID, SAPISID en SSID (2 jaar).
First party cookies met strikt functionele doeleinden.FunctioneelDeze cookies maken noodzakelijke functionaliteiten van de website mogelijk. Bijvoorbeeld het onthouden van de gekozen taal, het onthouden of er toestemming is gegeven voor cookies en het tonen van de cookiebanner.Maximaal 1 jaar

Verwerking van gegevens via dienstverlening

Gegevens die worden verwerkt

Advies: volledig afhankelijk van adviesvraag., Contact- en organisatiegegevens van onze klant worden hierbij ten alle tijden vastgelegd.
Declaratieservice: gegevensverwerking kan verschillen per klant en zorgsoort. De gegevens –m.b.t. de betrokkenen verzekerden, cliënt of patiënt- die altijd worden verwerkt:

  • NAW
  • Geboortedatum
  • Geslacht
  • Verzekerdennummer
  • Prestatie
  • Prestatiedatum

Overige zaken kunnen zijn, maar niet gelimiteerd tot:

  • BSN
  • Diagnosecode
  • Verwijzer
  • Patiëntnummer
  • ICD10

Indien Promeetec gegevens van kinderen jonger dan 16 jaar verwerkt, dan gebeurt dit op basis van toestemming van een ouder of voogd. De zorgverlener is verantwoordelijk om hiervoor toestemming te vragen en dit vast te leggen alvorens de gegevens met Promeetec worden gedeeld.

Software: Promeetec heeft geen enkele toegang tot gegevens die worden opgeslagen in software die Promeetec heeft geleverd, voor zover het hierbij niet uitdrukkelijk aangegeven is dat er sprake is van een SAAS (Software as a service/ software on demand) oplossing. Voor de betaalde varianten van de software worden de contactgegevens van de organisatie waar de softwarelicentie aan geleverd is opgeslagen. Indien u gebruik maakt van commerciële software (Ei4U, COV4U) dan worden de volgende gegevens verwerkt:

  • Organisatienaam
  • AGB-code organisatie
  • KvK-nummer
  • NAW-contactpersoon
  • E-mailadres contactpersoon
  • Telefoonnummer contactpersoon
  • Functie en verantwoordelijkheid contactpersoon

Opleidingen: Promeetec verwerkt de contactgegevens van de deelnemers. Het gaat hierbij om:

  • Organisatienaam
  • KvK-nummer
  • NAW-contactpersoon
  • Geslacht
  • E-mailadres contactpersoon
  • Telefoonnummer contactpersoon
  • Functie en verantwoordelijkheid contactpersoon

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Advies: U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen aan de Functionaris Gegevensbescherming via: informatiebeveiliging@promeetec.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we u om in deze kopie uw pasfoto en Burgerservicenummer (BSN) onherkenbaar te maken. Dit ter bescherming van uw privacy, Promeetec zal deze gegevens alleen gebruiken met als doel: verificatie. Promeetec zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. De kopie van uw identiteitsbewijs wordt vernietigd direct nadat we uw verzoek hebben afgehandeld.

Declaratieservice: De gegevens die Promeetec verwerkt vanuit de dienstverlening Declaratieservice wordt verkregen vanuit onze klanten. Promeetec handelt conform deze dienstverlening als Verwerker van gegevens. Conform de AVG heeft u als patiënt/cliënt recht op inzage, rectificatie of gegevenswissing. Dit verzoek dient u altijd rechtstreeks te richten aan uw zorgverlener.

Software: U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen aan de Functionaris Gegevensbescherming via: informatiebeveiliging@promeetec.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we u om in deze kopie uw pasfoto en Burgerservicenummer (BSN) onherkenbaar te maken. Dit ter bescherming van uw privacy, Promeetec zal deze gegevens alleen gebruiken met als doel: verificatie. Promeetec zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. De kopie van uw identiteitsbewijs wordt vernietigd direct nadat we uw verzoek hebben afgehandeld.

Opleidingen: U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen aan de Functionaris Gegevensbescherming via: informatiebeveiliging@promeetec.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we u om in deze kopie uw pasfoto en Burgerservicenummer (BSN) onherkenbaar te maken. Dit ter bescherming van uw privacy, Promeetec zal deze gegevens alleen gebruiken met als doel: verificatie. Promeetec zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. De kopie van uw identiteitsbewijs wordt vernietigd direct nadat we uw verzoek hebben afgehandeld.

Bewaartermijn

Advies: Promeetec bewaart de gegevens zolang deze actueel blijven voor het doel waartoe Promeetec deze gegevens heeft verzameld. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan wettelijk of contractueel is vastgesteld.

Declaratieservice: Promeetec bewaart de gegevens die verkregen zijn vanuit onze klanten drie volledige kalenderjaren voor wat betreft de aangeleverde declaratiegegevens.

Software: Promeetec bewaart de gegevens zolang deze actueel blijven voor het doel waartoe Promeetec deze gegevens heeft verzameld. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan wettelijk of contractueel is vastgesteld.

Opleidingen: Promeetec bewaart de gegevens zolang deze actueel blijven voor het doel waartoe Promeetec deze gegevens heeft verzameld. Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan wettelijk of contractueel is vastgesteld.

Verwerking van gegevens sollicitanten

Gegevens die worden verwerkt

Promeetec vraagt sollicitanten om een CV en motivatiebrief inclusief naam en contactgegevens. Een screening met behulp van openbaar toegankelijke informatie zoals social media kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.
Promeetec verwerkt uw gegevens voor zover het nodig is om te beoordelen of Promeetec een arbeidsovereenkomst met u aan wil gaan en voor het daadwerkelijk aangaan van een arbeidsovereenkomst.

Bewaartermijn

Promeetec bewaart uw gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de sollicitatieprocedure. Indien de procedure niet leidt tot een arbeidsovereenkomst vernietigt Promeetec uw gegevens binnen 4 weken na het beëindigen van de procedure. Indien u toestemming geeft om de gegevens langer te bewaren, bewaart Promeetec deze nog tot 1 jaar na toestemming.

Overeenkomstige onderdelen

Beveiliging gegevens

Promeetec heeft passende organisatorische en technische maatregelen getroffen om het verlies van gegevens of onrechtmatige verwerking hiervan tegen te gaan. Alle medewerkers die betrokken zijn bij de verwerking van persoonsgegevens hebben een geheimhoudingsplicht, daarnaast hebben zij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moeten overleggen.

Bovendien werkt Promeetec conform de internationale- en nationale standaard voor informatiebeveiliging, beter bekend als de ISO 27001, ISO 27701 en NEN 7510. De Declaratieservice van Promeetec is specifiek gecertificeerd voor de ISO 27001, ISO 27701 en de NEN 7510, een certificerende instelling heeft geconcludeerd dat Promeetec handelt conform deze (inter)nationale normen voor informatiebeveiliging.

Verstrekking van gegevens aan derden

Persoonsgegevens worden niet verstrekt aan bedrijven en instellingen buiten Promeetec, tenzij:
Promeetec dit doet in het kader van wettelijke verplichtingen of omdat dit noodzakelijk is voor het doel waarvoor de gegevens zijn verkregen. Denk hierbij aan het communiceren van gegevens naar de zorgverzekeraar via VECOZO.

Contactpersoon gegevensverwerking

Heeft u vragen, opmerkingen, klachten of tips omtrent de gegevensverwerking die Promeetec uitvoert? Dan verzoeken wij u dit kenbaar te maken bij onze Functionaris Gegevensbescherming via informatiebeveiliging@promeetec.nl. Eventueel is het mogelijk om een melding of klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijziging Privacyverklaring

Promeetec behoudt zich het recht deze privacy statement te wijzigen. De privacy statement is online beschikbaar voor inzage en kan op ieder gewenst moment geraadpleegd worden om zicht te krijgen op eventuele wijzigingen.
V25052022

Waar kunnen wij mee helpen?