Promeetec is dé expert op het gebied van zorgdeclaraties en ondersteunt anderen graag om registratie- declaratieprocessen te optimaliseren.

Specialisten met een eigen kijk op het werk: we willen efficiency brengen in de gegevensvastlegging en uitwisseling.

Advies voor procesoptimalisatie

Promeetec kijkt naar beter lopende administratieve processen die aansluiten op de wensen van de zorgverlener. Daarnaast hebben we scherp zicht op nieuwe wetgeving, nieuwe eisen en nieuwe systemen. Met onze persoonlijke aanpak brengen wij uw specifieke probleem in kaart en gebruiken vervolgens onze expertise om een oplossing te bieden. Hierbij maken we ook gebruik van onze disciplines die we in huis hebben: advies, software(ontwikkeling), opleidingen en administratieve dienstverlening. Bovendien spreken we zowel de taal van de zorgverlener als die van de zorgfinancier. Dat werkt. Op die manier ontstaat er tijd voor waar het werkelijk om draait: zorg verlenen.

 

 

Een oplossing die bij u past

Wilt u ook meer tijd creëren voor goede zorg? Dat kunnen we samen met u realiseren door middel van de Algemene Promeetec Keuring (APK). Tijdens een APK krijg u in slechts één dagdeel inzicht in de verbeterpunten van de processen rondom de zorgadministratie. Bent u op zoek naar een andere oplossing? Ook dit kan Promeetec u bieden. Neem contact met ons op en we kijken samen met u naar een oplossing op maat.

 

 

Meer weten over consultancy?