Zorgadministratie

Promeetec is dé expert op het gebied van zorgadministratie en ondersteunt anderen graag om registratie- en declaratieprocessen te optimaliseren.

Specialisten met een eigen kijk op het werk: we brengen efficiency in de gegevensvastlegging en -uitwisseling en andere processen binnen de zorgadministratie.

Introductie declareren

Advies voor procesoptimalisatie

Promeetec kijkt naar beter lopende administratieve processen die aansluiten op de wensen van de zorgverlener. Daarnaast hebben we scherp zicht op nieuwe wetgeving, nieuwe eisen en nieuwe systemen. Met onze persoonlijke aanpak brengen wij uw specifieke probleem in kaart en gebruiken vervolgens onze expertise om een oplossing te bieden. Hierbij maken we ook gebruik van onze disciplines die we in huis hebben: advies, software(ontwikkeling), opleidingen en administratieve dienstverlening. Bovendien spreken we zowel de taal van de zorgverlener als die van de zorgfinancier. Dat werkt. Op die manier ontstaat er tijd voor waar het werkelijk om draait: zorg verlenen.

Promeetec; dé expert in zorgadministratie

Een oplossing die bij u past

Wilt u ook meer tijd creëren voor goede zorg? Dat kunnen we samen met u realiseren door middel van de Algemene Promeetec Keuring (APK). Tijdens een APK krijg u in slechts één dagdeel inzicht in de verbeterpunten van de processen rondom de zorgadministratie. Bent u op zoek naar een andere oplossing? Ook dit kan Promeetec u bieden. Neem contact met ons op en we kijken samen met u naar een oplossing op maat.

Klantervaringen

“Innovaties in de tandtechniek faciliteren: laat dat maar aan Promeetec over”

“Onze systemen zijn meer en meer geïntegreerd met die van Promeetec”
Wolter Jagt
Adjunct-directeur Goedegebuure Tandtechniek
Wolter Jagt

“Een betrouwbaar bedrijf waar alle kennis in huis is”

“Promeetec slaat een brug tussen praktijk en techniek: dat is voor veel organisaties binnen de zorgsector een grote uitdaging.”
Saskia van den Haak-Rongen
Beleidsmedewerker chronische zorg bij Elan Huisartsen
Saskia van den Haak-Rongen

“Alles uitzoeken en regelen, niks aan het toeval overlaten”

“Promeetec vist op voorhand alle fouten eruit en regelt vervolgens het traject tot in de puntjes. Zo werken we zelf ook graag voor onze cliënten. ”
Alhard Hungerink
Bestuurder Stichting FYEO Medical
Alhard Hungerink

“De persoonlijke benadering van Promeetec spreekt ons erg aan”

“Het gaat om verzekerde zorg, maar het lukte ons niet om deze gedeclareerd te krijgen bij zorgverzekeraars. Voor het indienen en verwerken van de declaraties hebben we een declaratieservicebureau gezocht.”
Laura Rust/Debora Wattel
Beleidsmedewerkers GGD GHOR Nederland
Laura Rust/Debora Wattel

“In ons declaratieproces speelt Promeetec een onmisbare rol”

“Een juiste en tijdige declaratie van de gewerkte uren van onze specialisten is daarom belangrijk. Zo houden we de kwaliteit van de ouderenzorg op peil en de kosten beheersbaar.”
Tijmen Otterloo
Manager Klantrelaties bij ZBVO
Tijmen Otterloo

“Vanaf de eerste dag loopt het declaratieproces soepel”

“Als de gegevens eenmaal zijn ingevoerd kunnen onze leden zich honderd procent op hun kerntaken concentreren.”
Paula Knape
Directeur Verloskundige Zorggroep Groot Amsterdam
Paula Knape

“De experts zijn deskundig en betrokken”

“De lijnen met Promeetec zijn kort en ze denken ook met ons mee. We hadden ook voor een geavanceerde softwareoplossing kunnen gaan, maar dit is goedkoper en werkt beter.”
Michel Smits & Bert Vermeulen
Zorg 2
Michel Smits & Bert Vermeulen

“Promeetec biedt een oplossing op maat”

“Ik ben met collega-ziekenhuizen gaan bellen en werd door het UMC Groningen gewezen op Promeetec. Zij verzorgen deze specifieke declaraties nu sinds een jaar of twee voor ons. Dat gaat heel erg goed.”
Marcel Brauers
Hoofd borginformatie AMC
Marcel Brauers

Meer weten over consultancy?

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Graag komen we bij u langs op kantoor om uw wensen te bespreken en een advies te geven over de service of software die hierbij aansluit.

Bart Koppens

Waar kunnen wij mee helpen?