Promeetec is dé expert op het gebied van zorgdeclaraties en ondersteunt anderen graag om registratie- declaratieprocessen te optimaliseren.

Specialisten met een eigen kijk op het werk: we willen efficiency brengen in de gegevensvastlegging en uitwisseling.

Op die manier ontstaat er tijd voor waar het werkelijk om draait: zorg verlenen. Dat kunnen we doen doordat we niet alleen alle expertise, maar ook alle disciplines in huis hebben: advies, software(ontwikkeling), opleidingen en administratieve dienstverlening. Maar ook doordat we zowel de taal van de zorgverlener als die van de zorgfinancier spreken. Dat werkt.

Onze kennis hebben we onder meer gestopt in een Algemene Promeetec Keuring (APK) voor zorgadministraties. Op een pragmatische wijze leveren we inzicht en advies hoe processen te optimaliseren zijn. Ook voor het vervolg bieden we oplossingen van slimme handjes tot verbetertrajecten onder begeleiding.

Wij hebben oog voor de belangen van de zorgverlener, wij  zijn altijd op zoek naar beter lopende administratieve processen. Daarnaast hebben we scherp zicht op nieuwe wetgeving, nieuwe eisen en nieuwe systemen. Wij komen niet met de kant-en-klare oplossing binnen voor uw specifieke problematiek. Want die is er niet. We brengen uw specifieke probleem in kaart en gebruiken vervolgens al onze expertise om daarvoor de oplossing te bieden. In welke vorm dan ook.

Meer weten over consultancy?