Over ons

Wij zijn Promeetec. Experts in zorgadministraties

Wij worden door zorgaanbieders én zorgverzekeraars dan ook gezien als de expert in deze discipline. Beiden maken graag gebruik van de kennis die hier in tientallen jaren is opgebouwd. Dat kan alleen zijn als je jouw rol in het midden serieus neemt en evenveel oog hebt voor de zorgaanbieder als de zorgfinancier. De taal van beiden spreekt, de systemen van beiden kent, maar ook de wensen. Dus dat doen we.

Makkelijk declareren Promeetec

Promeetec

  • Is dé expert in declaratieverkeer en informatiestromen in de zorg
  • Biedt advies, administratieve uitvoering én software
  • Is thuis in de wereld van zorgverleners en -financiers
  • Brengt efficiency, kwaliteit en transparantie in processen
  • Levert maatwerk

Veilig & Betrouwbaar

Promeetec is NEN 7510, ISO 27001 en ISO 27701 gecertificeerd. Dit is de koers die wij aanhouden in onze doorontwikkeling. Bovendien toont dit onze professionele houding, het hoge veiligheidsniveau en aandacht voor privacy waarmee persoonsgegevens worden verwerkt. Deze certificaten geven ons en onze klanten nog meer vertrouwen in onze werkwijze en ontwikkelingen in de toekomst. Wilt u onze certificaten inzien? Klik dan op NEN 7510, ISO 27001, ISO 27701.

Kennis & Kwaliteit

Wij werken continu aan het vergroten van onze kennis en het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. We zijn niet voor niets het landelijk kenniscentrum voor informatiestromen binnen de zorg. De kennis en kwaliteit borgen wij onder andere door te werken volgens procedures. Hierbij houden wij de eisen van onze klanten nauwlettend in de gaten. Dit controleren we door interne en externe audits. Door kritisch te kijken naar onze werkzaamheden kunnen we onszelf continu verbeteren. Dit willen we ook doorgeven aan onze klanten, zodat zij zoveel mogelijk ontzorgd worden op het gebied van zorgdeclaraties. Sinds 1 juli 2020 zijn wij gecertificeerd voor ISO 9001. Wilt u ons ISO 9001 certificaat inzien? Klik dan op ISO 9001.

Kennis delen wij graag met u. Wij doen dit via LinkedIn en onze nieuwsbrief de Promenade.

Persoonlijk & Toegankelijk

Als landelijk kenniscentrum voor informatiestromen in de zorg onderhouden wij nauwe banden met vele ketenpartners. Gevraagd en ongevraagd, gepland en ad hoc, hebben wij zorgverleners, beleidmakers, softwareleveranciers en zorgverzekeraars aan de tafel. We zijn nadrukkelijk onafhankelijk, maar proberen steeds het contact te leggen om zo processen te optimaliseren. Doordat wij werken met vaste contactpersonen hebben we veel persoonlijk contact met onze klanten. Dat vinden wij belangrijk! Op deze manier leveren we maatwerk en zijn onze services voor alle zorgverleners toegankelijk.

Software technische eisen

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes!

Ei4u

Solliciteren

Promeetec is constant in ontwikkeling. Nieuwe mensen zorgen voor frisse ideeën. Ben jij enthousiast over onze activiteiten en denk je waarde toe te kunnen voegen? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures. Staat jouw gewenste vacature er niet tussen? Je kunt ook een open sollicitatie (cv en motivatiebrief) sturen naar carriere@promeetec.nl. Daar gaan we vertrouwelijk mee om en komen we zo gauw mogelijk op terug.

Ons beter leren kennen?

Heb je vragen over Promeetec? Wil je ons beter leren kennen? Dan ben je welkom voor een kop koffie. Neem contact op met Irma Kriesel via 040-2300392 of carriere@promeetec.nl.

Promeetec - contact Irma Kriesel

Waar kunnen wij mee helpen?