Wij zijn Promeetec. Experts in zorgdeclaraties

Dat kun je alleen zijn als je jouw rol in het midden serieus neemt en evenveel oog hebt voor de zorgaanbieder als de zorgfinancier. De taal van beiden spreekt, de systemen van beiden kent, maar ook de wensen. Dus dat doen we.

Het bedrijf

Er is geen bedrijf in Nederland die zich zó expliciet specialiseert in declaraties binnen de zorg. Wij worden door zorgaanbieders én zorgverzekeraars dan ook gezien als de expert in deze discipline. Beide maken graag gebruik van de kennis die hier in tientallen jaren is opgebouwd.

Promeetec

  • Is dé expert in declaratieverkeer en informatiestromen in de zorg
  • Biedt advies, administratieve uitvoering én software
  • Is thuis in de wereld van zorgverleners en -financiers
  • Brengt efficiency, kwaliteit en transparantie
  • Levert maatwerk

Ons beter leren kennen?

Kennismaken

Veiligheid boven alles

Wij zijn NEN 7510, ISO 27001 en AVG-gecertificeerd. Dit is de koers die wij aanhouden in onze doorontwikkeling. Dit toont onze professionele houding, het hoge veiligheidsniveau en aandacht voor privacy waarmee persoonsgegevens worden verwerkt. Deze certificaten geven ons en onze klanten nog meer vertrouwen in onze huidige werkwijze en ontwikkelingen in de toekomst. Wilt u onze certificaten inzien? Klik dan op NEN 7510, ISO 27001 en AVG-certificaat.

 

Aan tafel

Als expert in declaraties onderhouden wij nauwe banden met vele ketenpartners. Gevraagd en ongevraagd, gepland en ad hoc, hebben wij zorgverleners, beleidmakers, softwareleveranciers en zorgverzekeraars aan de tafel. We zijn nadrukkelijk onafhankelijk, maar proberen steeds het contact te leggen om zo processen te optimaliseren.

Solliciteren

Wij zijn constant in ontwikkeling. Nieuwe mensen zorgen voor frisse ideeën. Heb jij een HBO+ denkniveau, voel jij je enthousiast over onze activiteiten en denk je waarde toe te kunnen voegen? Daag ons dan uit en stuur je CV en motivatie naar carriere@promeetec.nl. Daar gaan we vertrouwelijk mee om en komen we zo gauw mogelijk op terug.