Technische eisen

Promeetec ontwikkelt haar software voor het besturingssysteem Windows

U kunt de software van Promeetec gebruiken als uw computer minimaal Windows 7 (vanaf servicepack 1) heeft. Apple (OS X) en Linux worden niet ondersteund.

Technische eisen computer

De technische eisen aan uw computer (harde schijf, geheugen en dergelijke) zijn gelijk aan de eisen die het besturingssysteem dat u gebruikt stelt. Meer informatie hierover vindt u in de documentatie van uw besturingssysteem.

Technische eisen beeldscherm

Uw beeldscherm moet minimaal beschikken over een schermresolutie van 1024×768 pixels (Aanbevolen: 1920 x 1080) en 256 kleuren.

Verkrijgen van de software

Alle software van Promeetec kunt u alleen downloaden via deze website.
Indien u gebruik gaat maken van de gratis software heeft u geen licentiecode nodig. Voor het gebruik van Ei4U en COV4U is een licentiecode noodzakelijk, deze kunt u bestellen bij Promeetec.

Software technische eisen

Installatie software

Er is een aantal softwarevereisten om de software van Promeetec te gebruiken. Hierbij kan Promeetec ook gebruik maken van software-componenten van derden. Deze software wordt tijdens de installatie automatisch op uw computer geïnstalleerd, u hoeft deze dus zelf niet extra te installeren.

Vereisten voor het .NET Framework verschillen per programma. Voor de laatste uitgaven geldt onderstaande:

  • OSentry: .NET Framework 2.0
  • Ei4U: .NET Framework 4.7.1
  • GZ-entry, LH-entry, COV4U Balie, COV4U Pro: .NET Framework 4.8

Indien uw computer voldoet aan bovenstaande eisen is aan deze voorwaarden al voldaan.

Internetverbinding

Voor sommige software, bijvoorbeeld COV4U maar ook AW-entry, GZ-entry en OS-entry is een internetverbinding nodig. Bij Ei4U is een internetverbinding niet noodzakelijk, maar wel gewenst.
COV4U moet verbinding kunnen maken met de webservice van VECOZO. De overige hier genoemde software van Promeetec maakt een verbinding met een webservice van Promeetec. Vanuit de software van Promeetec worden geen patiëntgegevens en/of gegevens van gebruiker verzonden naar Promeetec.

Terminal Servers

Alle software van Promeetec  functioneert ook op gangbare terminal servers. Voor het gebruik van de gratis software (AW-entry, GZ-entry, LH-entry en OS-entry) kunt u geen beroep doen op de technische helpdesk van Promeetec indien u deze installeert op een terminal server.

Waar kunnen wij mee helpen?