Algemene Promeetec Keuring

In de Algemene Promeetec Keuring wordt onze jarenlange ervaring ingezet om zorgadministraties te verbeteren.

Promeetec is dé expert op het gebied van ontzorgen van zorgadministraties. Wij ondersteunen andere zorgorganisaties om registratie- en declaratieprocessen te optimaliseren. In korte tijd geven we met onze Algemene Promeetec Keuring (APK) meer inzicht en brengen we structuur aan in de administratieve processen. Zo creëren we samen continuïteit voor uw organisatie en meer tijd voor goede zorg!

Bij Promeetec zijn we van mening dat niet alleen een auto, maar ook een zorgadministratie een periodieke keuring nodig heeft. Tijdens de APK (Algemene Promeetec Keuring) helpen wij zorgorganisaties om in korte tijd inzicht te verkrijgen in de verbeterpunten binnen de registratie- en declaratieprocessen.

Onze APK wordt uitgevoerd op het snijvlak van procesoptimalisatie, registratie- declaratiekennis en begrip van inzet van systemen. Het vraagt slechts één dagdeel van uw tijd. Wij zorgen voor een heldere terugkoppeling en bieden ondersteuning bij verbetertrajecten.

Voordelen van de APK

  • De APK neemt slechts een dagdeel van uw tijd in beslag
  • U krijgt u inzicht in de huidige processen en verbeterpunten binnen uw organisatie
  • Binnen één week ontvangt u een keuringsrapport
  • De APK kost slechts € 695,- excl. btw
Algemene promeetec keuring
algemene promeetec keuring

Hoe ziet een APK eruit?

Onze APK wordt uitgevoerd volgens een stappenplan dat bestaat uit een viertal stappen. Deze stappen helpen om structuur aan te brengen in de gegevens en (registratie)processen.

1. Inventarisatie van de organisatie, betrokken personen, documenten en systemen.
2. Vervolgens creëren we overzicht met behulp van een brown paper sessie en diepte-interviews.
3. Met behulp van de verzamelde informatie creëren we inzicht in de processen rondom de zorgadministratie: van registratie tot volledige financiële afhandeling. Dit doen we door te focussen op verschillende aandachtsgebieden, namelijk: proces, tijd, sturing, procedures, personen en systemen.
4. Ten slotte bieden wij een keuringsrapport aan. In dit keuringsrapport wordt de organisatie getoetst op 11 kritieke punten. Waarbij wij onze bevindingen helder toelichten en een prioritering voorstellen voor het oppakken van punten.

Meld u aan voor een APK!

Is uw zorgadministratie toe aan een APK? Wilt u meer tijd overhouden voor het verlenen van zorg? Eén van onze consultants komt graag bij uw organisatie langs voor een APK.

Promeetec - contact koen

Waar kunnen wij mee helpen?