AW-entry is een laagdrempelig declaratieprogramma

AW-entry is een laagdrempelig declaratieprogramma dat door Promeetec is ontwikkeld voor WLZ-zorgaanbieders die conform de standaard AW319 moeten declareren bij zorgkantoren. Dit declaratieprogramma kan ook gebruikt worden voor het declareren van Wijkverpleging bij de zorgverzekeraars. De software is gratis.

Ei4u

In AW-entry kunt u gegevens van cliënten opvoeren en beheren. Daarnaast kunt u per cliënt prestaties aanmaken, die u vervolgens in declaratiebestanden per zorgkantoor/zorgverzekeraar kunt verzenden. Deze declaraties voldoen automatisch aan de Vektis-standaard AW319. U kunt deze bestanden via VECOZO indienen en de retourinformatie van de zorgkantoren/zorgverzekeraars ophalen. De retourinformatie, die voldoet aan de Vektis-standaard AW320, kunt u in AW-entry inlezen en afhandelen.

AW-entry helpt de gegevens van cliënten te beheren en op te voeren

Daarnaast biedt AW-entry de functionaliteit om op basis van eerdere prestaties een voorstelprestatie aan te maken voor een volgende periode. U hoeft dus niet iedere maand al uw gegevens opnieuw in te voeren. Bovendien kunt u ook de tarieven, prestatiecodes en contracten met de zorgkantoren en zorgverzekeraars in het declaratieprogramma onderhouden. Zo blijkt dat gratis voor uw organisatie heel waardevol kan zijn.

Ga naar

Heeft u vragen?

Vragen kunt u per e-mail stellen: helpdesk@promeetec.nl. Vanuit het oogpunt van informatiebeveiliging willen wij geen gevoelige cliëntinformatie per e-mail ontvangen. Heeft uw vraag betrekking op een specifiek declaratiebestand en wilt u deze meezenden? Gebruik dan onze beveiligde e-mailoplossing. Raadpleeg de handleiding via deze link.

Contact Irma Kriesel

Waar kunnen wij mee helpen?