AW-entry is een laagdrempelig declaratieprogramma

AW-entry is een laagdrempelig declaratieprogramma dat door Promeetec is ontwikkeld voor WLZ-zorgaanbieders die conform de standaard AW319 moeten declareren bij zorgkantoren. AW-entry kan ook gebruikt worden voor het declareren van Wijkverpleging bij de zorgverzekeraars. De software is gratis.

In AW-entry kunt u gegevens van cliënten opvoeren en beheren. Daarnaast kunt u per cliënt prestaties aanmaken, die u vervolgens in declaratiebestanden per zorgkantoor/zorgverzekeraar kunt verzenden. Deze declaraties voldoen automatisch aan de Vektis-standaard AW319. U kunt deze bestanden via VECOZO indienen en de retourinformatie van de zorgkantoren/zorgverzekeraars ophalen. De retourinformatie, die voldoet aan de Vektis-standaard AW320, kunt u in AW-entry inlezen en afhandelen.

Daarnaast biedt AW-entry de functionaliteit om op basis van eerdere prestaties een voorstelprestatie aan te maken voor een volgende periode. U hoeft dus niet iedere maand al uw gegevens opnieuw in te voeren. Bovendien kunt u ook de tarieven, prestatiecodes en contracten met de zorgkantoren en zorgverzekeraars in AW-entry onderhouden. Zo blijkt dat gratis voor uw organisatie heel waardevol kan zijn.

Ga naar

Vragen?

Vragen over AW-entry kunt u per e-mail stellen: helpdesk@promeetec.nl. Vanuit het oogpunt van informatiebeveiliging willen wij geen gevoelige cliëntinformatie per e-mail ontvangen. Heeft uw vraag betrekking op een specifiek declaratiebestand en wilt u deze meezenden? Gebruik dan onze beveiligde e-mailoplossing. Raadpleeg de handleiding via deze  link.