Geboortezorg

Promeetec biedt verschillende declaratieservices aan voor de geboortezorg.
Lees hieronder meer over onze diensten en bekijk de folder.

Ei4u

Integrale Geboortezorg (IGO)

Integrale geboortezorg vraagt om een integrale kijk op declareren. Het feit dat we al jaren ervaring hebben met kraamzorg, verloskundige zorg en medisch specialistische zorg helpt hier zeker bij. Vanuit onze betrokkenheid bij pilots voelen we ons thuis in een situatie met diverse zorgsoorten, meerdere stakeholders en complexe informatiestromen.

Verloskundige zorggroep

Als een verloskundige zorggroep, bestaande uit verloskundige praktijken en eventueel ook echocentra, koopt u gezamenlijk (meer) zorg in bij de zorgverzekeraar en declareert u als één groep bij de zorgverzekeraars. Ook voor verloskundige zorggroepen biedt Promeetec verschillende diensten aan om het declareren u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Individuele praktijken

Bent u een kraamzorgorganisatie, echocentrum of verloskundige praktijk, maar niet aangesloten bij een integrale regio of samenwerkingsverband? Ook dan bieden wij verschillende  declaratiemogelijkheden aan.

Klantervaringen

“Vanaf de eerste dag loopt het declaratieproces soepel”

“Als de gegevens eenmaal zijn ingevoerd kunnen onze leden zich honderd procent op hun kerntaken concentreren.”
Paula Knape
Directeur Verloskundige Zorggroep Groot Amsterdam
Paula Knape

Meer weten over geboortezorg?

Heeft u onze folder ‘Ontdek onze verschillende services voor de geboortezorg’ al bekeken?
Staat de gewenste service er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de gewenste mogelijkheden.

Waar kunnen wij mee helpen?