Individuele huisartsenpraktijken

Promeetec betekent meer voor (apotheekhoudende) huisartsenpraktijken

U bent huisarts… en u wilt zich volledig focussen op de zorg, zonder dat u zich druk hoeft te maken over het declaratieproces. Als declaratie-expert ontzorgen wij u graag zo veel mogelijk.  Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw declaraties te verzorgen. Hieronder leest u meer over de meestvoorkomende oplossingen. Bent u op zoek naar een andere service? Geen probleem, Promeetec biedt service op maat. Neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken samen naar de oplossing die bij u past.

individuele huisartenpraktijken

Deskundigheid voorop

Bij Promeetec zijn uw declaraties huisartsenzorg in deskundige handen. Of het nu gaat om het declareren van uw verrichtingen, inschrijfgelden of modulegelden, wij zijn bekend met verschillende huisartseninformatiesystemen (HIS) zoals Medicom, Microhis, OmniHIS, Promedico en CGM-huisarts. Apotheekhoudende huisartsenpraktijken die DISW-producten leveren, zijn bij Promeetec ook aan het juiste adres. Wij hebben de kennis en middelen in huis om huisartsenzorg te declareren en het declaratieproces te vereenvoudigen. Dit doen we immers al meer dan 15 jaar.

Volledig ontzorgd: declaratieservice van Promeetec

Via onze declaratieservice nemen wij de volledige declaratieverwerking voor u uit handen. Als huisarts verstuurt u uw declaratiebestanden naar ons via ons beveiligde webportaal. De declaraties worden zorgvuldig gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd, zodat alleen de declarabele declaraties worden ingediend bij de zorgverzekeraars. De retourinformatie wordt uiteraard ook door ons verwerkt. In de rapportages die u van ons ontvangt, staan op overzichtelijke wijze de retourinformatie en de betalingen van de zorgverzekeraars gepresenteerd.  Zo houdt u zicht op uw declaraties, zonder dat u zich er zorgen over hoeft te maken. De declaratieservice van Promeetec zorgt voor een snelle en goede afhandeling van uw declaraties en daarmee een betere cashflow van uw praktijk.

Medewerker op afstand

Onze ‘medewerkers op afstand’ kunnen op veilige wijze uw declaraties verzorgen in uw eigen systeem. Hierbij stuurt u geen informatie naar het systeem van Promeetec, maar werkt een medewerker van Promeetec in uw eigen systeem. Dit noemen wij ook wel ‘declaratieverwerking bij de bron’. Het voordeel van deze decentrale declaratieverwerking is dat er minder gegevensuitwisselingen plaats vinden én dat alle informatie direct goed staat in uw eigen softwaresysteem.

WLZ-applicatie

Naast onze declaratieservice hebben wij ook de WLZ-applicatie waarmee u het declaratieproces optimaliseert. Voordat u de declaraties indient kunt u met onze applicatie controleren of cliënten een WLZ-indicatie hebben.  Zo kunt u direct bij de juiste zorgfinancier declareren. U hoeft dan niet achteraf te corrigeren en opnieuw te declareren. In één keer goed, daar bespaart u veel tijd mee!

Wilt u declareren namens een zorggroep? Wij bieden declaratiemogelijkheden aan speciaal voor zorggroepen.

Meer weten over onze declaratiemogelijkheden voor individuele huisartsenpraktijken?

Bel of mail ons en we bekijken samen welke service het beste bij uw organisatie past.

Promeetec - contact Laura Kuijpers

Waar kunnen wij mee helpen?