Bijzondere tandheelkunde

We zien vaak dat ziekenhuizen met hun bestaande software bijzondere tandheelkunde niet kunnen declareren. Dat is een uitdaging. Met onze declaratieservice bieden we daarvoor een meer dan passende oplossing.

U hoeft hiervoor niets te veranderen in uw eigen systeem. U kunt namelijk uw zorg op dezelfde manier blijven registreren als u nu al doet. Vanuit uw systeem stuurt u ons een ZH308 of een ander registratiebestand en wij zorgen ervoor dat dit foutloos vertaald wordt naar de mondzorg-standaard. Promeetec corrigeert eventuele fouten zelfstandig en verrijkt de gegevens waar nodig. En we gaan nóg verder.

Promeetec heeft de juiste oplossing voor bijzondere tandheelkunde

Onze declaratieservice

We kunnen uw declaratie namelijk ook namens u indienen bij de verzekeraar en ook de retourinformatie in alle gevallen afhandelen. U krijgt uiteindelijk alle relevante informatie teruggekoppeld in een format dat u wenst, zodat uw ZIS steeds actueel is. Het is uiteraard ook mogelijk om u naast de terugkoppeling te voorzien van boekhoudbestanden. In uw systemen hoeft over het algemeen niets of nauwelijks iets te veranderen en daardoor is de investering voor deze werkwijze minimaal. U betaalt vervolgens alleen als u declareert, waardoor u 100% grip hebt op de kosten. We binden u liever aan ons met de kwaliteit van onze dienstverlening dan met een contract. Daarom kunt u de samenwerking op ieder moment beginnen én ook op elk moment beëindigen.

Klantervaringen

“Promeetec biedt een oplossing op maat”

“Ik ben met collega-ziekenhuizen gaan bellen en werd door het UMC Groningen gewezen op Promeetec. Zij verzorgen deze specifieke declaraties nu sinds een jaar of twee voor ons. Dat gaat heel erg goed.”
Marcel Brauers
Hoofd borginformatie AMC
Marcel Brauers

Meer weten over onze declaratieservice bijzondere tandheelkunde?

Bel of mail ons en we bekijken samen welke service het beste bij uw organisatie past.

Promeetec - contact Tosca de Kroon

Waar kunnen wij mee helpen?