COV4U.NET

Wilt u onze expertise van de controle op verzekerdengegevens integreren binnen een eigen softwarepakket met andere functionaliteiten?

Dan biedt Promeetec ook daarvoor een oplossing met COV4U.NET. Dit is een beproefd component dat communiceert met de COV3.0 webservice van VECOZO. Promeetec weet wat daarbij komt kijken en heeft daarom veel extra functionaliteit ingebouwd.

Kantoor - systeem beheer

COV4U .NET controleert op meerdere zoekcriteria. Standaard wijst de VECOZO COV3.0 webservice een foutief BSN-nummer af. COV4U.NET is gebruiksvriendelijk en valt dan terug op aanvullende gegevens voor een nauwkeuriger resultaat. Een ander voorbeeld van gebruiksgemak: de module selecteert alleen de gevraagde informatie. COV4U .NET houdt de communicatie zo helder. Bij een time-out van de webservice van VECOZO herkent COV4U .NET dit en voert de COV-controle opnieuw uit. U koppelt COV4U.NET met maar enkele coderegels aan uw eigen software.

Overweegt u om het component te integreren in uw software, neem dan vooral contact op met Promeetec. Dan kunnen we u in contact brengen met de ontwikkelaars en kunt u op hetzelfde technische level met elkaar communiceren over de mogelijkheden en onmogelijkheden. COV4U .NET geeft u de mogelijkheid om veel expertise en gebruikservaring van Promeetec op te nemen in uw eigen software. Uiteraard kunt met basiskennis VBA (visual basic for applications) al heel eenvoudig een COV inbouwen in bijvoorbeeld Excel.

COV4U.NET bestellen?

Neem vooral contact op met onze ontwikkelaars over de mogelijkheden en onmogelijkheden om dit component in de software te implementeren. Zodra dat duidelijk is, maken we een offerte voor u.

Promeetec - contact Wim op ten Berg

Waar kunnen wij mee helpen?