We gaan al een tijdje mee

en daar zijn we trots op. We vertellen u graag meer over onze organisatie.

1998

De eerste 5 jaren waren gefocussed op software-ontwikkeling voor zorgverzekeraars en zorgaanbieders. De digitalisering begon net in de zorg. Onze eerste producten sloten hierop aan. Van orthopedisch schoenmaker tot nationale zorgverzekeraar. Ze wisten de weg naar onze producten en registratie-declaratiepakketten te vinden.

2003

Vanaf 2003 startte de declaratieservice waar Promeetec ook nu nog bekend om staat. Dit begon met ondersteuning voor zorggroepen, hulpmiddelenleveranciers en de paramedici. Met de groei van deze zorgsoorten groeide ook Promeetec mee. Meer mensen en steeds uitgebreidere ondersteuning. Niet veel later werden we een allround declaratieservice bureau voor alle reguliere zorgsoorten.
Software om verzekerdengegevens te controleren en declaratiebestanden inzichtelijk maken werden op de markt gebracht.

2008

Vanaf 2008 werden meer producten voor zorgaanbieders opgeleverd. Op deze wijze worden kleine zelfstandigen geholpen om op een gestructureerde wijze digitaal te declareren bij zorgverzekeraars. Natuurlijk waren wij ook een van de eersten die de nieuwe DBC-DOT systematiek volledig ondersteunden voor medisch specialistische zorg . Meedenken en werken aan doorontwikkeling van standaarden en systematiek is een actief onderdeel van onze werkzaamheden. Dit doen we door deelname aan landelijke- en lokale werkgroepen.

2013

De vraag naar ondersteuning en advies bleef toenemen. De kennis en service, verpakt in het pragmatische en persoonlijke jasje dat Promeetec eigen is, spreken veel klanten aan. Promeetec groeit door. Dat vraagt ook om extra focus op informatiebeveiliging en privacy. Certificering voor NEN 7510 en ISO 27001 horen hier bij. Service en advies zijn de hoofdpijlers in deze periode.

2018

Integrale geboortezorg is een vast onderdeel geworden in de zorgsoort specifieke services van Promeetec. Samen met diverse regio’s en adviseurs werken we aan de doorontwikkeling van deze zorgsoort.
Informatiebeveiliging en privacy zijn zeer belangrijke thema’s in de zorg en Promeetec biedt hier met raad en daad ondersteuning aan haar klanten. De komende jaren ligt de focus op het ontwikkelen van nog meer doeltreffende diensten voor zorgadministraties zoals met onze APK en QuickScans voor informatiebeveiliging en privacy.

2020

Als kenniscentrum voor zorgadministraties is het belangrijk dat we gezien worden als kwalitatief goede  en betrouwbare partner. Daarnaast vinden we het (nog steeds!) erg belangrijk dat de services en producten die we afleveren van goede kwaliteit zijn. Met deze gedachte zijn we begonnen aan de ISO 9001-certificering. Deze heeft ons geholpen bij het verder uitwerken en uitdenken van bestaande procedures, maar helpt ons ook om ons continue te verbeteren van onze producten en diensten. Vanaf 1 juli 2020 is Promeetec officieel gecertificeerd volgens de ISO9001!

2021

In 2021 hebben we het ISO 27701-certificaat behaald. Daarmee is Promeetec gecertificeerd voor maar liefst 5 normen! De ISO 27701-norm is een uitbreiding op de ISO 27001 Informatiebeveiliging, waar Promeetec al sinds 2016 voor is gecertificeerd. De ISO 27701 geeft aanvullende beheersmaatregelen voor de bescherming van privacy. Dit blijft immers een zeer belangrijk onderdeel binnen de zorg. Met deze nieuwe certificering kunnen we onze (toekomstige) klanten nog meer zekerheid en vertrouwen bieden in onze werkwijze en ontwikkelingen in de toekomst.

Ondersteuning en advies blijven onze speerpunten. Dit heeft zich o.a. vertaald in een nieuwe service Medewerker op afstand, waarmee Promeetec declaratieprocessen (weer) soepel laat verlopen in uw eigen systeem.

2023

Als kenniscentrum voor zorgadministraties blijven wij het aanspreekpunt voor complexe en unieke vraagstukken. Services en advies zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We blijven ons richten op de Nederlandse zorgmarkt en oplossingen op maat, vanuit onze onafhankelijke specialistische positie. Natuurlijk zal het landschap er in 2023 heel anders uit zien, maar gezien onze historie en de doorontwikkeling die we constant nastreven kijken we er met veel plezier en vertrouwen naar uit.

 

 

Wat typeert Promeetec?

“Klantenservice is bij ons een houding, geen afdeling.”

“De ‘hoofdpijndossiers’, de unieke uitdagingen oppakken en oplossen, dat typeert voor mij Promeetec”

“Het draait allemaal om samenwerking.”

“Onze insteek? Veilig, betrouwbaar en zorgzaam.”

“Het klantencontact is waarvoor ik het doe.”

“Doorontwikkelen is soms pionieren.”