Huisartsenzorg

Promeetec biedt advies, software en services aan voor de huisartsenzorg. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden en bekijk de folder.

Ei4u

Eerstelijns zorggroepen

Als zorggroep hebt u verschillende grote declaraties in te dienen. Deze declaraties dient u te trechteren richting de zorgverzekeraars. De kaders waarin dit gebeurt wijzigen regelmatig. Promeetec kent deze uitdagingen als geen ander en kan u adequaat adviseren. Daarnaast bieden wij de services én de software om uw declaratieproces, inkoop en verkoop, te stroomlijnen. Dat garandeert u een betere cashflow.

Wij zoeken graag samen met u naar een oplossing die bij u past!

Individuele huisartsenpraktijken

Voor individuele (apotheekhoudende) huisartsenpraktijken hebben wij verschillende mogelijkheden om uw declaratieproces te ondersteunen, zoals volledige declaratieverwerking via de declaratieservice of een medewerker op afstand. Ook bieden wij een WLZ-applicatie aan waarmee u snel en eenvoudig kunt controleren of cliënten een WLZ-indicatie hebben. Bent u op zoek naar een andere service? Wij zoeken graag samen met u naar een oplossing die bij u past!

Declareren en verrekenen via ZorgDomein

In samenwerking met ZorgDomein worden declaratieberichten van digitale meekijkconsulten automatisch doorgestuurd naar Promeetec. Dit gebeurt via de koppeling tussen het platform van ZorgDomein en Promeetec. Promeetec verzorgt het declareren van meekijkconsulten bij de zorgverzekeraars en het verrekenen met de huisarts en specialist. In dit proces staat de zorggroep of samenwerkingsverband centraal, terwijl zij volledig worden ontzorgd van administratieve lasten en onnodige communicatie.

Meer weten over onze huisartsenzorg?

Staat de gewenste service er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar een oplossing op maat.

Promeetec - contact Tosca de Kroon

Waar kunnen wij mee helpen?