Huisartsenzorg

Promeetec biedt advies, software en services  aan voor de huisartsenzorg. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden. Staat de gewenste service er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar een oplossing op maat.

Eerstelijns zorggroepen

Als zorggroep hebt u verschillende grote declaraties in te dienen. Deze declaraties dient u te trechteren richting de zorgverzekeraars. De kaders waarin dit gebeurt wijzigen regelmatig. Promeetec kent deze uitdagingen als geen ander en kan u adequaat adviseren. Daarnaast bieden wij de services én de software om uw declaratieproces, inkoop en verkoop, te stroomlijnen. Dat garandeert u een betere cashflow.

Lees meer

Individuele huisartsenpraktijken

Voor individuele (apotheekhoudende) huisartsenpraktijken hebben wij verschillende mogelijkheden om uw declaratieproces te ondersteunen, zoals volledige declaratieverwerking via de declaratieservice of een medewerker op afstand. Ook bieden wij een WLZ-applicatie aan waarmee u snel en eenvoudig kunt controleren of cliënten een WLZ-indicatie hebben. Bent u op zoek naar een andere service? Wij zoeken graag samen met u naar een oplossing die bij u past!

Lees meer

Declareren en verrekenen via ZorgDomein

In samenwerking met ZorgDomein worden declaratieberichten van digitale meekijkconsulten automatisch doorgestuurd naar Promeetec. Dit gebeurt via de koppeling tussen het platform van ZorgDomein en Promeetec. Promeetec verzorgt het declareren van meekijkconsulten bij de zorgverzekeraars en het verrekenen met de huisarts en specialist. In dit proces staat de zorggroep of samenwerkingsverband centraal, terwijl zij volledig worden ontzorgd van administratieve lasten en onnodige communicatie.

Lees meer

<p>“Is met het uitbesteden van declaraties de <strong>betrouwbaarheid, integriteit </strong>en<strong> vertrouwelijkheid </strong>van informatie wel gegarandeerd?”</p>

“Is met het uitbesteden van declaraties de betrouwbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie wel gegarandeerd?”

<p>“Met veertig huisartsen vormen wij een <strong>zorggroep</strong>. Kan Promeetec onze declaraties van de zorgstraten Diabetes Mellitus, COPD, VRM en Astma verzorgen?”</p>

“Met veertig huisartsen vormen wij een zorggroep. Kan Promeetec onze declaraties van de zorgstraten Diabetes Mellitus, COPD, VRM en Astma verzorgen?”

<p>“Onze cash flow staat onder druk door<strong> declaratiefouten</strong>. Hoe lossen we dit op?”</p>

“Onze cash flow staat onder druk door declaratiefouten. Hoe lossen we dit op?”

<p>“Ik heb een <strong>declaratieachterstand</strong> en moet deze binnen korte tijd weggewerkt hebben”</p>

“Ik heb een declaratieachterstand en moet deze binnen korte tijd weggewerkt hebben”