Met COV4U Pro krijgt u snel glashelder inzicht in de controle resultaten.

COV4U Pro stelt u in staat om direct en snel grote bestanden met verzekerdengegevens te controleren voor de basisverzekering, maar ook binnen de aanvullende verzekering. En snel is hier écht snel.

Optimalisatie patiëntgegevens

Per minuut kan COV4U Pro zeker 3000 verzekerden checken. Het systeem heeft ook geen enkele moeite met meer dan 20.000 records. De resultaten van VECOZO krijgt u direct gepresenteerd. Deze kunt u met een aantal keuzemogelijkheden filteren en exporteren. Ook kunt u de resultaten naar eigen voorkeur inzichtelijk maken. De verschillen tussen de brongegevens en de VECOZO-resultaten zijn met een duidelijke kleurcodering gemarkeerd. Correcties kunt u daardoor snel en gemakkelijk doorvoeren in uw administratie. Deze software wordt ondersteund door een helpdesk.

Met COV4U Pro krijgt u snel glashelder inzicht in de controleresultaten. De gebruikersinterface heeft een duidelijke structuur en is eenvoudig in gebruik. In een aantal eenvoudige stappen configureert u zelf alle belangrijke parameters. Ook als u binnen een organisatie werkt met afwijkende bestandstypen, is dit geen probleem voor dit systeem. Het programma ondersteunt namelijk nagenoeg alle bestandstypen; Excel, CSV, databases en ODBC.
Download de meest recente versie zodat u van alle zorgverzekeraars de verzekerdengegevens kunt controleren.

Bekostiging

Binnen het systeem kunt u ook gebruik maken van de COV4U Balie functie. Hiermee controleert u snel de complete verzekerden gegevens per cliënt.

Kosten COV4U Pro

Voor COV4U Pro is een licentie nodig, neem contact op met Promeetec om een licentie te bestellen. De licentie kosten zijn € 1768,00 ex. BTW per gebruiker. Het onderhoudsabonnement bedraagt jaarlijks 18% van de geldende licentiekosten. COV4U werkt met een systeemcertificaat van VECOZO. Dit certificaat kunt u gratis aanvragen via www.vecozo.nl.

Ga naar

Wilt u de software bestellen?

Bel ons en samen bekijken we hoe we uw patiëntgegevens kunnen optimaliseren. De oplossing kan op het gebied van software of services zijn. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

Promeetec - contact Wim op ten Berg

Waar kunnen wij mee helpen?