Feestelijke groeten vanuit Promeetec!

Wat een fantastisch jaar was 2023 voor Promeetec, want we vierden ons zilveren jubileum, 25 jaar van toewijding, innovatie en samenwerking!

2023

Dit jaar stond bol van inspirerende momenten en de succesvolle voltooiing van prachtige projecten in de huisartsenzorg en integrale geboortezorg.
Als we terugkijken, zijn we trots op de mijlpalen die we hebben bereikt en de impact die we hebben gehad op de gezondheidszorgsector.

Samen met ons geweldige team, toegewijde partners en betrokken klanten hebben we een positieve bijdrage geleverd aan de gezondheid en het welzijn van velen.

Terwijl we deze feestelijke periode ingaan, willen we iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van Promeetec. Jullie steun en vertrouwen motiveren ons om elke dag te streven naar excellente dienstverlening en innovatieve oplossingen.

2024

Vooruitkijkend naar 2024, staan er opnieuw boeiende uitdagingen op onze agenda. We zijn vastberaden om nog meer te bereiken en blijven streven naar vooruitgang in de gezondheidszorg.

Samen met jullie willen we blijven innoveren, inspireren en samenwerken om de zorgadministratie te verbeteren.

Namens het hele team van Promeetec wensen we jullie een schitterende kerst en een voorspoedig 2024!
Moge het nieuwe jaar gevuld zijn met gezondheid, geluk, en het overtreffen van al jullie verwachtingen.

Team Promeetec