Met Ei4U kunt u zelf declaratiebestanden bekijken, aanmaken en corrigeren.

Bent u op zoek naar software voor uw zorgadministratie? Ei4U maakt het mogelijk om declaratiebestanden gemakkelijk te bekijken voor verschillende de door Vektis vastgestelde Externe Integratie-standaarden (EI-standaarden), o.a. farmaceutische hulp en verbruikshulpmiddelen AP304/305, huisartsenzorg en zorggroepen HA304/305, hulpmiddelen LH307/308, integrale geboortezorg KZ301/302, verloskunde VK301/302 , overige sectoren OS301/302,  mondzorg MZ301/302, paramedische hulp PM304/305 en ziekenhuiszorg ZH308/309 & ZH310/311. Daarbij gaat het zowel om de te verzenden berichten via VECOZO als de retourberichten. Makkelijker kan niet.

Wilt u weten hoe dit werkt? Vraag direct een demo aan: Bel 040-230 03 92

Hoezo makkelijk? Nou, U sleept het betreffende bestand in Ei4U en ziet exact welke gegevens er in het bestand staan. Naast alle gebruikte codes staat de betekenis ervan. Zo krijgt u ook direct zicht op afwijsreden van de zorgverzekeraar. Al deze gegevens kunnen door de software automatisch omgezet worden in een helder Excel-overzicht in de desbetreffende EI-standaard. Ei4U wordt ondersteund door een helpdesk.

Voordelen Ei4U

  • Onmisbare tool om declaratiebestanden en retourinformatie te bekijken;
  • Parallel te gebruiken met andere systemen;
  • Eenvoudig in gebruik door het bestand in het programma te slepen;
  • Tijdbesparend;
  • Helpdesk.

 

Demo EI4U declaratiesoftware aanvragen

Wilt u weten wat de EI4U declaratiesoftware voor uw organisatie kan betekenen? Vraag dan eenvoudig een demo aan: Bel 040-230 03 92

Software voor een efficiënt declaratieproces

Met Ei4U Pro kunt u zelf declaratiebestanden bekijken en exporteren naar Excel. Ook kunt u declaratiebestanden aanmaken op basis van Excel: zo kunt u gemakkelijk aanpassingen doen. Een foutloze declaratie zorgt immers voor een snellere betaling.

 

VECOZO

De declaratiebestanden kunt u vervolgens indienen via VECOZO.  Wilt u alleen declaratiebestanden of retourinformatie bekijken en omzetten naar Excel? Dan kiest u voor Ei4U Standaard. Met EI4U houdt u zelf de regie en de controle over uw declaraties.

Ei4U is geschikt voor iedereen die met declaratiebestanden werkt binnen grote of kleine organisaties, voor zowel zorgaanbieders en medewerkers van zorgadministraties als voor zorgverzekeraars en zorgkantoren.

Kosten

  • De kosten voor de Pro-versie zijn € 1600,00 ex. BTW per licentie (computerlicentie). Daarnaast zijn de kosten voor het onderhoudsabonnement 20% van de geldende licentiekosten per jaar. Wilt u een licentie op een server installeren of een corporate licentie (groter aantal computers) bestellen? Neem dan contact met Promeetec op.
  • De kosten voor de Standaard-versie zijn eenmalig € 475,00 ex. BTW. Daarmee kunt u op één PC Ei4U Standaard gebruiken.

Ga naar

(Let op: deze versie ondersteunt alleen nog .xlsx Excel-bestanden).

Ei4U bestellen?

Neem contact op met ons via 040-2300392.

Of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.