“Eurocross is de alarmcentrale voor tal van verzekeraars en leasemaatschappijen. Wij helpen mensen in nood. Wij verzorgen wereldwijde medische hulpverlening en pech- en ongevalshulpverlening. Daarnaast bieden wij mensen die langer zelfstandig thuis willen blijven wonen Eurocross Personenalarmering. Als op de alarmknop gedrukt wordt, gaat bij ons het alarm af. Voor deze vorm van hulpverlening verzorgt Promeetec al zeker tien jaar de digitale declaraties. We vertrouwen voor 100% op hun uitstekende service en samenwerking. Promeetec is heel flexibel, alles wordt altijd snel geregeld.

Voor Personenalarmering moeten wij per jaar vele declaraties in Vektis-formaat indienen. Het gaat om duizenden klanten. Deze taak voert Promeetec voor ons uit. Zij zorgen voor een goede controle op onze bestanden richting de interne- en externe klanten, voor de veilige uitwisseling van de gegevens via het webportal en voor het tijdig indienen van onze declaraties zodat wij onze vergoeding op tijd binnen krijgen. Bij problemen controleert Promeetec die gegevens en koppelt deze direct aan ons terug. De lijnen zijn kort en alles blijft altijd overzichtelijk.

In de jaren dat ik samenwerk met Promeetec heb ik nog nooit meegemaakt dat iets niet kon, ze hebben altijd een oplossing. Dat is erg fijn om dat te weten! Het contact met Promeetec ervaar ik als zeer prettig en professioneel. Bij een bezoek heb ik de gastvrijheid op eerste hand ervaren. In de loop der jaren hebben we echt een band met elkaar opgebouwd en dat vind ik erg belangrijk.”

Petra Korolkovova
Eurocross Assistance