ZBVO is een zelfstandige vakgroep van Specialisten Ouderengeneeskunde, GZ-psychologen en paramedici. De ouderenzorg staat bij ons centraal. Altijd. ZBVO ontzorgt zorginstellingen, zorgvilla’s en huisartspraktijken op het gebied van behandeling van cliënten. Met langdurige partnerships is ZBVO in staat om gezamenlijk de kwaliteit, continuïteit en efficiency van ouderenzorg te borgen en te verhogen.

ZBVO werkt grotendeels met gemeenschapsgeld. Een juiste en tijdige declaratie van de gewerkte uren van onze specialisten is daarom belangrijk. Zo houden we de kwaliteit van de ouderenzorg op peil en de kosten beheersbaar. Om dit te realiseren, is het cruciaal om declaraties goed in te dienen. In dit proces speelt Promeetec een onmisbare rol. Als adviseur, sparringpartner én klankbord.

Declaraties in de ouderenzorg zijn complex. Gelukkig heeft Promeetec de kennis en de software in huis om deze declaratietromen te structuren en geruisloos te laten verlopen. Promeetec kent de weg in declaratieland. Ze weten precies welke zorgkantoren we moeten benaderen. Ontbreekt het antwoord op een van onze vragen? Geen probleem. Promeetec zoekt het grondig voor ons uit.

Promeetec werkt voor ZBVO als een medewerker op afstand. Soms worden we geconfronteerd met een declaratie, waarbij iets mis is gegaan. Met hulp van Promeetec houden we de foutmarges zo laag mogelijk. Vaak zien ze al op voorhand waar het probleem zit. Soms is er nader onderzoek nodig. Ook vragen we regelmatig om kritisch naar onze proposities voor zorgkantoren te kijken. Promeetec beschikt immers over een groot netwerk en voelt goed aan hoe de visie en doelstellingen van ZBVO aansluiten bij de visie en doelstellingen van een zorgkantoor.”

Tijmen Otterloo
Manager Klantrelaties bij ZBVO