Met Ei4U kunt u zelf declaratiebestanden bekijken en omzetten naar leesbaar formaat.

Zo houdt u de regie over het gehele proces. Het programma maakt het mogelijk declaratiebestanden gemakkelijk te bekijken. Daarbij gaat het zowel om de te verzenden berichten als de retourberichten. Makkelijker kan niet. U sleept het betreffende bestand in Ei4U en ziet exact welke gegevens er in het bestand staan. Naast alle gebruikte codes staat de betekenis ervan. Zo krijgt u ook direct zicht op afwijsreden van de zorgverzekeraar. Al deze gegevens kunnen door de software automatisch omgezet worden in een helder Excel-overzicht.

Van Ei4U is een Standaard-versie en een Pro-versie beschikbaar. Met de professionele versie kunt u vanuit een Excel-formulier snel nieuwe declaratiebestanden aanmaken. Ook het corrigeren op basis van een retourbestand is een peulenschil. Ei4U is hiermee een onmisbare aanvulling op uw facturering- en declaratieproces. U wint tijd. Promeetec ziet dat afgekeurde declaraties vaak als oninbaar worden afgeboekt omdat corrigeren te tijdrovend is. Dat is nu verleden tijd.

Met de Standaard-versie kunt u bestanden bekijken en omzetten naar Excel. Met de Pro-versie kunt u naast het omzetten naar Excel ook weer declaratiebestanden aanmaken op basis van Excel. Zo houdt u zelf de regie en de controle over uw declaraties. Ei4U is beschikbaar voor iedereen die met declaratiebestanden werkt. Het is geschikt voor zowel zorgaanbieders en medewerkers van zorgadministraties als voor zorgverzekeraars en zorgkantoren.

Kosten

De kosten voor de Standaard-versie zijn eenmalig € 475,00 ex. BTW per computer. Daarmee kunt u op één PC Ei4U standaard gebruiken.

Ga naar

Ei4U standaard bestellen?

Neem contact op via 040-2300392.

Of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.