Declareren voor zorggroepen: ketenzorg, populatiebekostiging, pilots, onderaannemers, GLI... veel stromen: één oplossing.

De zorg wordt steeds meer in ketens georganiseerd en rond de patiënt vormgegeven. Dat is absoluut in het belang van de patiënt. Die ontvangt betere zorg. Administratief soms echter een complexe situatie, omdat het declaratieproces bij samenwerkende organisaties aanzienlijk meer voeten in de aarde heeft. Wij kennen deze problematiek en hebben dus ook een specifieke declaratieservice voor deze zorggroepen.

Standaardoplossingen voldoen hier niet. Dus komen we met een oplossing op maat waarbij in nauw overleg besloten wordt welke diensten we exact gaan leveren. Binnen zorggroepen wordt voor het declareren door de diverse deelnemers gebruik gemaakt van vaak sterk verschillende systemen.

Meekijken, meedenken en zinvolle informatie terugkoppelen, dat is wat we doen. De declaratieservice verwerkt ketenzorg zoals DM, COPD of CVRM, maar ook pilots voor bijvoorbeeld oogzorg, dermatologie of projecten waarbij meerdere ziekenhuizen betrokken zijn. Populatiebekostiging, facturatie van en aan onderaannemers en nieuwe stromen zoals GLI worden vanzelfsprekend ook door ons verwerkt.

Van Excel of een huisartseninformatiesysteem (HIS) tot ketenzorginformatiesysteem (KIS). We kennen de systemen en we weten ze te koppelen. Daardoor realiseren we onze services in alle gevallen; van declaratieservice voor alle stromen, directe communicatie t.b.v. administratieverbetering met betrokken huisartsen, contractbeheer tot koppelingen met alle gangbare boekhoudpakketten. Promeetec levert werk op maat.

Promeetec denkt écht met ons mee”

Ik werk al lang met Promeetec en ze hebben in de loop der jaren hier enorm veel krediet opgebouwd. Omdat ze altijd een oplossing hebben.

Helga Koelemij

Accountmanager RegiozorgNU

Meer weten over onze declaratieservice Eerstelijns zorggroepen?