De zorg wordt steeds meer in ketens georganiseerd en rond de patiënt vormgegeven. Dat is absoluut in het belang van de patiënt. Die ontvangt betere zorg.

Denk aan de ketenzorg DBC, diabetici, COPD of hartfalen. Administratief zadelt u zichzelf echter op met een complexe situatie, omdat het declaratieproces bij samenwerkende organisaties aanzienlijk meer voeten in de aarde heeft. Wij kennen deze problematiek en hebben dus ook een specifieke declaratieservice voor deze zorggroepen.

Standaardoplossingen voldoen hier niet. Dus komen we met een oplossing op maat waarbij in nauw overleg besloten wordt welke diensten we exact gaan leveren. Binnen zorggroepen wordt voor het declareren door de diverse deelnemers gebruik gemaakt van vaak sterk verschillende systemen.

Van Excel of een huisartseninformatiesysteem (HIS) tot bijvoorbeeld een ketenzorginformatiesysteem (KIS). We kennen de systemen en we weten ze te koppelen. Daardoor realiseren we onze services in alle gevallen; van declaratieservice en contractbeheer tot boekhouding. We leveren maatwerk en hebben in ieder geval één ding met u gemeen; onze oprechte betrokkenheid.

Promeetec denkt écht met ons mee”

Ik werk al lang met Promeetec en ze hebben in de loop der jaren hier enorm veel krediet opgebouwd. Omdat ze altijd een oplossing hebben.

Helga Koelemij

accountmanager KetenzorgNU

Meer weten over onze declaratieservice Eerstelijns zorggroepen?