06 september

 

Werken bij dé expert in zorgdeclaraties

Steeds meer zorgaanbieders én zorgfinanciers schakelen Promeetec in om de zorgdeclaraties te verzorgen. En als het werk toeneemt, is het soms tijd voor een nieuwe medewerker. Natuurlijk, Anke Gulikers is feitelijk nog maar net begonnen, maar nu al weet ze dat ze daar prima op haar plek is. “Ik werd ontvangen in een feestelijke stemming en er was taart”, vertelt ze enthousiast.

Anke studeerde Healthcare Policy, Innovation and Management aan de Universiteit van Maastricht en werd door een professor gewezen op een LinkedIn vacaturebericht van Promeetec. “De functieomschrijving sprak me aan, ik houd van afwisseling in werkzaamheden. Het sollicitatiegesprek verliep prima en nu werk ik er sinds 15 augustus.” Promeetec heeft nauwe contacten met deze Universiteit én met andere onderwijsinstellingen.

Verdieping op studie

Anke houdt zich deze eerste weken bezig met het leren van de DBC systematiek en geeft tegelijkertijd feedback op cursus en het lesmateriaal. “Ik ben net afgestudeerd en ik vind het fijn dat ik hier opleidingen kan volgen die verdieping geven aan mijn studie, Promeetec biedt veel interne programma’s. Momenteel verwerk ik onder begeleiding mijn eerste ziekenhuisdeclaraties en zet ik mijn eerste stappen binnen integrale geboortezorg”.

Doorgroeien

Ze wordt nu opgeleid tot declaratiespecialist, en er zijn concrete doorgroeiplannen. “Ik wil op termijn graag mijn opgedane kennis verder verspreiden en bijvoorbeeld trainingen aanbieden aan andere bedrijven, andere mensen”. Deze ruimte en mogelijkheden zijn er binnen de afdeling opleidingen van Promeetec.

Informele sfeer

De datum waarop Anke begon bij Promeetec, viel samen met het ‘live’ gaan van de nieuwe website. “Daarom was er taart en heerste er in de hele organisatie al een feestelijke stemming”, vertelt ze. “Een mooi moment om juist op die dag binnen te komen. De prettige en informele sfeer is er overigens nog steeds, die hoort bij Promeetec. Mijn collega’s zijn altijd bereid me van alles uit te leggen en ik voel me helemaal op mijn gemak hier zodat ik ook gemakkelijk vragen durf te stellen.” Promeetec heeft met de komst van Anke weer een nieuw talent aan zich weten te binden.

Anke zal binnenkort weer meer vertellen over haar activiteiten en inzichten.