02 september

Op 1 september zijn we bij Promeetec met drie teams van drie collega’s (Promeeters maken 1 t/m 3) begonnen aan STEPtember. Het doel is om in de maand september elke dag 10.000 stappen te zetten. Met dit initiatief dragen we bij aan de ondersteuning van mensen met cerebrale parese, zoals het mogelijk maken van onderzoek naar bewegen. Naast dat we dit goede doel steunen, verbeteren onze collega’s ook gezondheid. Een dubbel goed doel dus!

Onze collega’s zijn fanatiek aan het wandelen; er wordt zelfs naar het werk gewandeld. Dat is ook terug te zien aan de laatste tussenstand: ‘Promeeters maken 3’ gaan nu nog aan kop met 55.218 stappen en worden op de voet gevolgd door ‘Promeeters maken 1’ met 54.430 stappen en kort daarachter ‘Promeeters maken 2’ (53.054).  Een spannende tussenstand dus, die morgen zomaar weer anders kan zijn. Eind september zullen we laten weten welk team er heeft gewonnen.

Wilt u meer weten over STEPtember? Op de website van STEPtember kunt u meer informatie vinden. Ook is het nog mogelijk om te registeren!