01 februari

Het nieuwe jaar goed begonnen!

Dat geldt in ieder geval voor Laura van Balen die op 3 januari de gelederen van Promeetec kwam versterken. Laura werkte eerder bij VGZ en IAK, maar miste daar op enig moment een uitdaging in haar werkzaamheden.

“Ik ben nog jong en wil mijn horizon graag verbreden. Bij IAK had ik het gevoel dat ik mezelf niet verder meer kon ontwikkelen, terwijl ik dat wel heel graag wil. Toen ik de vacature van Promeetec zag, wist ik het meteen; dit wil ik! De functie is ook in de zorg, maar dan in een andere tak. Hierdoor kan ik mijn kennis van de zorg nu dus weer met een ‘puzzelstukje’ verbreden.” Laura is de afgelopen weken bezig geweest om zich in te werken en mee te kijken met de werkzaamheden. “Nu ben ik zover dat ik voorzichtig declaraties voor één zorgsoort kan gaan verwerken. Bij Promeetec verzorgen we declaraties voor veel zorgsoorten en ik verheug me er nu al op om dat allemaal te gaan leren.”

Fijne sfeer

Voor Laura wordt dit een jaar van ontdekken, leren en begrijpen. “En daar stopt het niet, want Promeetec biedt buiten de declaratieservice ook consultancy en opleidingen. Ook daar wil ik me op termijn grondig in verdiepen en er alles over leren.“

Buiten de uitdagende werkzaamheden biedt Promeetec nog meer voordelen volgens Laura. “Dit bedrijf heeft een leuk divers team; man – vrouw – jong – oud en er heerst hier een positieve energie. Op mijn eerste dag werd ik direct warm ontvangen met een kaartje en chocolade, ik voelde me heel welkom en was snel op mijn gemak. En ik  woon hier vlakbij en kan dus op de fiets naar mijn werk. Ja, ik voel me hier helemaal op mijn plaats.”