28 januari

Medewerker op afstand

Promeetec kan op veilige wijze op afstand declaraties verzorgen in uw eigen systeem. Hierbij stuurt u geen informatie op naar het systeem van Promeetec, maar werkt een medewerker van Promeetec in uw eigen systeem. Dit noemen wij ook wel ‘declaratieverwerking bij de bron’. Het voordeel van deze decentrale declaratieverwerking is dat er minder gegevensuitwisselingen plaats vinden én dat alle informatie direct goed staat in uw eigen softwaresysteem voor o.a. geboortezorg, huisartsenzorg en medisch-specialistische zorg.

Declaratieservice

Beschikt u niet over een softwaresysteem waarin declaraties kunnen worden verwerkt? Geen probleem, via onze Declaratieservice is het mogelijk om zelf de declaratiebestanden, via het beveiligde portaal van Promeetec, naar ons te versturen. Wij nemen vervolgens voor u de volledige declaratieverwerking  uit handen. Wij controleren, declareren en rapporteren. Onze Declaratieservice is er voor alle reguliere zorgsoorten.

Meer weten?

Wilt u weten welke manier van declareren bij uw organisatie past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 040 230 03 92 en wij kijken samen met u naar een passende oplossing.