02 juli

In opdracht van de zorgverzekeraars heeft Promeetec een nieuw gratis declaratieprogramma gebouwd: LH-entry! Hiermee kunt u eenvoudig en snel declaratiebestanden conform de LH307-standaard aanmaken. Ook de retourinformatie in LH308-formaat kunt u inlezen en verwerken. LH-entry is geschikt voor prestaties (hulpmiddelen) die geleverd zijn vanaf 1-1-2020 en vervangt het huidige Vastlegprogramma LH. Met LH-entry kunt u declaratiebestanden aanmaken voor alle zorgverzekeraars en zorgkantoren.

Gebruikt u het Vastlegprogramma?

Vanaf nu kunt u LH-entry downloaden vanaf onze websiteDaar kunt u dan ook de handleiding downloaden waarmee u stap voor stap door het programma wordt geleid. Wanneer u vragen heeft over het gebruik van LH-entry, dan kunt u deze per e-mail aan onze helpdesk stellen: helpdesk@promeetec.nl. Wilt u erop letten dat uw e-mail geen gevoelige cliëntinformatie bevat?

Het Vastlegprogramma kunt u blijven gebruiken voor leveringen tot en met 31-12-2020 en het crediteren van leveringen die aangemaakt zijn met het Vastlegprogramma. De ondersteuning van het Vastlegprogramma bouwen wij af. LH-entry kunt u gebruiken voor alle leveringen vanaf 1-1-2020. Het gebruik van de software en helpdesk per e-mail blijft gratis.

Vragen of meer informatie?

Heeft u behoefte aan meer ondersteuning? Dan kunnen wij op basis van consultancy het gehele programma met u doorlopen en samen een eerste declaratie aanmaken. Voor meer informatie over de kosten en een afspraak kunt u contact met ons opnemen via info@promeetec.nl.