21 januari

Januari staat voor een nieuwe, frisse start. Een goed moment om uw zorgadministratie binnen uw organisatie op orde te brengen. Promeetec heeft verschillende mogelijkheden in huis om administratieve lasten te verminderen en declaratie- en registratieprocessen te optimaliseren: van verschillende softwaremogelijkheden tot de Algemene Promeetec Keuring.

Software voor minder administratieve lasten

Zo toetst u met de WLZ-applicatie snel en gemakkelijk welke patiënten uit uw populatie een WLZ-indicatie hebben. Dit voorkomt dat declaraties van cliënten met een WLZ-indicatie onterecht bij zorgverzekeraars worden ingediend.

Met COV4U zorgt u ervoor dat patiëntgegevens correct en volledig zijn. Eventuele correcties kunt u snel en gemakkelijk doorvoeren in uw administratie. Bovendien zorgen foutloze declaraties voor snellere uitbetalingen van zorgverzekeraars.

Wilt u het declaratieproces gemakkelijker maken? Dat kan met EI4U. Met deze declaratiesoftware VECOZO kunt u declaratiebestanden eenvoudig aanmaken en corrigeren. Dit levert tijdswinst op. Ook afgekeurde declaraties die vaak als oninbaar worden afgeboekt zijn hiermee verleden tijd!

APK: snel inzicht in processen

Bij Promeetec zijn we van mening dat niet alleen een auto, maar ook een zorgadministratie een periodieke keuring nodig heeft. Daar is de eerste maand van 2021 een goed moment voor.

Tijdens de APK (Algemene Promeetec Keuring) helpen wij zorgorganisaties om in korte tijd inzicht te verkrijgen in de verbeterpunten binnen de registratie- en declaratieprocessen. Dit kan al slechts in één dagdeel. Vanwege corona is het ook mogelijk op een APK vanaf afstand uit te voeren. Benieuwd wat de APK inhoudt? Klik dan hier voor meer informatie.