02 juli / Algemeen

Komkommertijd

Dat is de benaming voor de nadere vakantieperiode waarin velen van ons neerstrijken in een hangmat, op een strand of andere fijne plek. Vakantie, iedereen kijkt ernaar uit en gebruikt die tijd om weer even helemaal op te laden. Het is ook vaak een tijd waarop niemand bereikbaar is en werk blijft liggen tot de ‘medewerker’ terug is van zijn of haar welverdiende rust.
Bij Promeetec hebben we natuurlijk ook vakantie. Máár we zorgen ervoor dat er altijd voldoende menskracht aanwezig blijft om het werk gedaan te krijgen. Dat is voor u alvast een zorg minder.

01 februari / Algemeen

Het nieuwe jaar goed begonnen!

Het nieuwe jaar goed begonnen!
Dat geldt in ieder geval voor Laura van Balen die op 3 januari de gelederen van Promeetec kwam versterken. Laura werkte eerder bij VGZ en IAK, maar miste daar op enig moment een uitdaging in haar werkzaamheden.
“Ik ben nog jong en wil mijn horizon graag verbreden. Bij IAK had ik het gevoel dat ik mezelf niet verder meer kon ontwikkelen, terwijl ik dat wel heel graag wil. Toen ik de vacature van Promeetec zag, wist ik het meteen; dit wil ik! De functie is ook in de zorg, maar dan in een andere tak. Hierdoor kan ik mijn kennis van de zorg nu dus weer met een ‘puzzelstukje’ verbreden.”

15 januari / Promeetec 20 jaar

20 jaar Promeetec

Een nieuw jaar betekent een fris begin met nieuwe kansen en uitdagingen.
Dat geldt natuurlijk ook voor ons. We kijken nu echter niet alleen vooruit, maar ook terug. Promeetec bestaat namelijk 20 jaar en dat vieren we op een bijzondere manier. Want dit speciale jaar staat helemaal in het teken van kennisdelen op allerlei manieren. We begonnen eind vorig jaar al voorzichtig met een informatiebijeenkomst en een ronde tafel gesprek dat zeker een vervolg krijgt. En er staat nog veel meer op het programma. Houd het dus in de gaten en sluit aan bij wat u aanspreekt!

26 oktober

Twee IGO’s erbij!

Vorige week declareerden we namens twee nieuwe IGO’s (Integrale Geboortezorg Organisaties) succesvol bij de zorgverzekeraars. In een IGO werken geboortezorgverleners uit de eerste- en tweede lijn samen vanuit één organisatie. Dat zijn dus o.a. kraamcentra, verloskundige praktijken, echocentra en ziekenhuizen uit dezelfde regio. Er is hierbij sprake van integrale bekostiging. Veel regio’s stappen pas later over op deze integrale bekostiging. Een aantal pioniers doet dat nu al met ons. Leuk om ook samen succes te hebben!

22 augustus / Promeetec

Eerste succes voor digitale verwerking Mondzorg WLZ declaratie!

Behandelingen mondzorg voor cliënten in WLZ instellingen, moeten al vanaf 1 juli dit jaar digitaal gedeclareerd worden. Digitaal betekent met de MZ301 declaratiestandaard. Wij hebben onze declaratieservice hier vanzelfsprekend direct op aangepast. Op 25 juli dienden we de eerste declaratie via VECOZO in bij een zorgkantoor en deze is inmiddels volledig toegekend.
Mondzorgprofessionals kunnen nu digitaal declareren zonder daar extra software voor aan te schaffen. Zo dragen wij ons steentje bij aan het project ‘Minder lasten, meer zorg’.

Wil je op de hoogte blijven?